Rantasalmi Golf

Mukava 9-reikäinen golfkenttä Itä-Suomessa

Asiakkaan lähtötilanne

Rantasalmi Golfin aiemmat sivut eivät toimineet enää hyvin mobiililaitteissa ja niiden päivittäminen oli hieman hankalaa. Lisäksi sivuston ulkoasu oli jo hieman vanhentunut ja seuran uusi tyylikäs logo kaipasi rinnalle yhtä tyylikkäät nettisivut.

Rantasalmi Golf oli pärjännyt hyvin myös Suomen 9-reikäisten golfkenttien rankingissa, joten uudella sivustolla haluttiin antaa kentästä erinomainen ensivaikutelma kaikille netin käyttäjille.

Lähestymistapa

Ulkoasun inspiraatiota varten tutkimme useita kotimaisten ja ulkomaisten kenttien nettisivuja ja laadimme sen perusteella alustavan ehdotuksen.

Ehdotusta muokattiin yhteisen suunnittelun pohjalta niin, että kaikki olennaisimmat toiminnot, eli

  • varauksen tekeminen
  • kenttään tutustuminen eli väyläopas
  • kilpailukalenteri ja
  • seuraan liittyminen

löytyvät mahdollisimman helposti – ja että ulkoasu ja sivuston käytettävyys on erinomainen tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimilla.

Vaatimuslistalla oli myös, että sivuston olemassa olevia sisältöjä on  mahdollisimman helppo päivittää ja että sivustolle on helppo luoda uutta sisältöä.

Lopputulos

Rantasalmi Golfin nettisivut kestävät vertailun minkä tahansa muun kotimaisen golfkentän kanssa. Kaikki olennaiset tiedot löytyvät nettisivuilta helposti ja niitä on mukava katsella millä tahansa laitteella.

Sivustoa on helppo päivittää ja sivuille voi lisätä vaivatta tekstiä, kuvaa, videoita, kuvagallerioita ja paljon muutakin.

Etusivulla olevia ajankohtaisia tiedotteita voi kirjoittaa näppärästi vaikka kännykällä, jos esimerkiksi kenttämestari aloittaa lyhytkestoisen korjaustyön tai kenttä on suljettu aamupakkasten tai jonkun muun syyn vuoksi.

Niin ylläpitäjät kuin käyttäjät pystyvät jakamaan kaikki sivut ja artikkelit helposti napin painalluksella haluamiinsa somekanaviin, minkä lisäksi etusivun interaktiivinen someseinä näyttää Rantasalmi Golfin Facebook-päivitykset sekä kaikki Instagramiin hashtagilla #rantasalmigolf jaetut kuvat.

Tutustu ihmeessä Rantasalmi Golfin sivuihin ja käy pelaamassa. Kenttä sopii hyvin kaikentasoisille ja jos et ole vielä kokeillut golfia, niin seura tarjoaa edullista opetusta ja kursseja vasta-alkajille.

Muita onnistuneita projektejamme

rantasalmigolf-nettisivut

Rantasalmi Golf

Rantasalmi Golf Mukava 9-reikäinen golfkenttä Itä-Suomessa Asiakkaan lähtötilanne Rantasalmi Golfin aiemmat sivut eivät toimineet enää...
yssi-yhdistysportaali

Yssi yhdistysportaali

Yssi Yhdistysportaali Savonlinnan alueen yhdistysten rekisteri ja laajentuva portaali Asiakkaan lähtötilanne Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n...
lomamokkila-nettisivut-uusi

Lomamokkila

Lomamokkila Suomen paras B&B (TripAdvisor 2015) Asiakkaan lähtötilanne Lomamokkilan aikaisemmat nettisivut eivät toimineet hyvin mobiililaitteissa...