Uudet nettisivut siis mietinnässä?

Me teemme näyttäviä verkkosivustoja ja autamme sinua tai yritystäsi

löytämään asiakkaita

saamaan enemmän liidejä, yhteydenottoja ja myyntiä

vapauttamaan aikaa toimintasi kehittämiseen (tai muuhun tärkeään)

Viimeisimpiä projektejamme

viakarelia-nettisivut

Via Karelia matkailutie

Via Karelian matkailureitin varrella on valtava määrä käymisen arvoisia kohteita.

Rakensimme ViaKarelialle upean sivuston, josta on helppo hakea tietoja ja tutustua luontokohteisiin, ortodoksikohteisiin ja vaikka sotahistoriaan.

Sivusto on käytettävissä suomeksi, englanniksi ja saksaksi – ja toimii tottakai erinomaisesti kaikenkokoisissa näytöissä, koska moni käyttää sitä tien päällä.

Kartanohostel AnnaCatharina

AnnaCatharina on upea kartanohostel lyhyen ajomatkan päässä Savonlinnasta.

Me rakensimme AnnaCatharinalle tyylikkäät sivut, jotka saavat omistajien mukaan viikottain kiitosta asiakkailta...ja tuovat tietysti myös yhteydenottoja ja varauksia.

Upea ulkoasu ei tarkoita, että sivuston päivittäminen olisi vaikeaa, vaan omistajat pystyvät myös päivittämään kaikkia sivuja helposti itse.

kartanohostel-annacatharina

Nettisivut avaimet käteen alkaen 1490 €

Laajemmat sivustot alkaen 1990 €

Pyydä tarjous - se ei velvoita sinua mihinkään

Soroptimist International Finland

Erinomaista työtä tyttöjen ja naisten oikeuksien puolesta tekevät Suomen Soroptimistit tarvitsivat uuden sivuston, joka auttaisi sekä järjestön että yksittäisten klubien tiedottamista ja parantaisi toiminnan näkyvyyttä.

Me rakensimme Soroptimisteille laajan sivuston, joka käsittää pääsivuston lisäksi 60 paikallisten klubien alasivustoa sekä suojatun jäsensivusto-osion.

soroptimistit-nettisivut
taipaleenniemi-nettisivut

B&B Taipaleenniemi

Laura ja Kalle Björn tekivät mahtavan kulttuuriteon ostaessaan ja kunnostaessaan Taipaleenniemen majoituskäyttöön.

Meillä oli ilo ja kunnia tehdä Taipaleenniemelle uudet nettisivut, jotka toivottavasti tuovat Taipaleenniemeen paljon vieraita.

Sähköinen varausjärjestelmä lisätään sivustolle piakkoin, mikä auttaa yrittäjiä alentamaan keskitettyjen varaussivustojen, kuten Booking.comin, veloittamia välityspalkkioita.

Savonlinna Risteilyt

Laivayhtiö Otukan aiemmat sivustot kaipasivat päivitystä ja rakensimme heille tyylikkäät nettisivut, jotka antavat erinomaisen ensivaikutelman palvelun laadusta jo verkossa.

Kuudella eri kielellä tehdyt sivut toimivat erinomaisesti kaikilla laitteilla ja niille on upotettuna videota, 360-videoita sekä varausjärjestelmä.

savonlinna-risteilyt-nettisivut

Nettisivut avaimet käteen alkaen 1490 €

Laajemmat sivustot alkaen 1990 €

Pyydä tarjous - se ei velvoita sinua mihinkään

rantasalmigolf-nettisivut

Rantasalmi Golf

Rantasalmi Golfin nettisivut kestävät vertailun minkä tahansa muun golfkentän kanssa. Kaikki olennaiset tiedot löytyvät nettisivuilta helposti ja sivuja on mukava katsella millä tahansa laitteella.

Sivustoa on helppo päivittää ja sivuille voi lisätä vaivatta tekstiä, kuvaa, videoita, kuvagallerioita ja paljon muutakin.

Tiedotteita voi kirjoittaa näppärästi vaikka kännykällä, jos esimerkiksi kenttämestari aloittaa lyhytkestoisen korjaustyön tai kenttä on suljettu aamupakkasten tai jonkun muun syyn vuoksi.

Hotelli Rinssi-Eversti

Rantasalmella sijaitsevan Hotelli Rinssi-Everstin uudet nettisivut toimivat hienosti kaikissa laitteissa, ja sivuston kävijöitä palvellaan kolmella kielellä – suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Suunnittelimme ja toteutimme sivuston alusta loppuun, ja varmistimme että työntekijöiden on helppo päivittää sivuston tietoja ja päivän lounaslistaa itse.

Sivustolla on myös automaattisesti päivittyvä someseinä eli Rinssi-Eversti somekanavien julkaisut päivittyvät automaattisesti myös heidän nettisivuilleen.

rinssieversti-nettisivut
lomamokkila-nettisivut-uusi

Lomamokkila

Lomamokkilan sivut palvelevat asiakkaita yhdeksällä eri kielellä, joten kansainväliset asiakkaat löytävät ne hakukoneilla hyvin, koska erittäin harvalla kilpailijalla on sivuillaan mitään sisältöä esimerkiksi ranskaksi, espanjaksi, kiinaksi tai japaniksi.

Yhteydenottojen määrä on noussut ja asiakkailta on tullut kiitosta siitä, että sivustoa on mukava käyttää ja yhteydenotot onnistuvat kaikilla laitteilla.

Tilitoimisto Yritysterapia

Kokenut taloushallinnon ammattilainen, savonlinnalainen Yritysterapia Oy, tarvitsi uudet nettisivut korostamaan omaa osaamistaan.

Me suunnittelimme ja toteutimme Yritysterapian uudet nettisivut, jotka mahdollistavat helpot yhteydenotot kaikilla laitteilla ja antavat yrityksestä luotettavan ja osaavan kuvan jo verkkosivujen ensimmäisestä käyntikerrasta lähtien.

Sivuston graafinen ilme on Digitoimisto Acquan Riitta Korpipään käsialaa.

yritysterapia-nettisivut
savonlinnan-seudun-romanit

Savonlinnan seudun romanilähetys

Savonlinnan seudun romanilähetys ry:n sivut olivat vanhentuneet, joten ne eivät näkyneet hyvin mobiililaitteilla ja niiden päivittäminen oli erittäin hankalaa.

Suunnittelimme ja toteutimme uudet sivut niin, että niitä on miellyttävä käyttää kaikenkokoisilla laitteilla ja että yhdistyksen on helppo päivittää niitä itse.

Sivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa romanikulttuurista, joten käykääpä tutustumassa.

Nettisivut avaimet käteen alkaen 1490 €

Laajemmat sivustot alkaen 1990 €

Pyydä tarjous - se ei velvoita sinua mihinkään

kolomonen-nettisivut

Savonlinnan Seudun Kolomonen

Rakensimme Savonlinnan alueen yhdistysten yhteistyöjärjestö Kolomoselle tyylikkäät sivut, jotka toimivat kattavana tietopankkina ja antavat lisätietoja Kolomosen yhdistyksille tarjoamista palveluista sekä käynnissä olevista hankkeista.

Vuoden Iskät ry

Mahtavaa työtä lapsiperheiden harrastusmahdollisuuksien parantamiseksi tekevä Vuoden Iskät kasvaa hyvää vauhtia.

Meillä oli ilo toteuttaa järjestön nettisivut, jotka helpottavat tuen hakemista ja parantavat järjestön näkyvyyttä - ja olemme tottakai mukana järjestössä itsekin.

vuoden-iskat-nettisivut
pizzeria-alanya-nettisivut

Pizzeria Alanya Savonlinnassa

Savonlinnan Kellarpellossa sijaitseva Pizzeria sai vihdoinkin nettisivut, jotka ovat yhtä hyvät kuin palvelu ja ruoka, jota Hakan ja Özlam tekevät.

Jos Pizzeria Alanya on vielä testaamatta niin tutustu ruokalistaan alla olevasta linkistä ja mene herkuttelemaan tai nouda kotiin!

Savonlinnan metallityöväen ammattiosasto

Digitoimisto Jargon suunnitteli ja toteutti Savonlinnan metallityöväen ammattiosaston uuden logon ja nettisivut.

Näyttäviltä sivuilta löytyy paljon tietoa ammattiosaston toiminnasta ja jäsenille tarjottavista palveluista ja eduista.

Uusi logo ja sivuston graafinen ilme on Digitoimisto Acquan Riitta Korpipään käsialaa.

metallisavonlinna-nettisivut

Nettisivut avaimet käteen alkaen 1490 €

Laajemmat sivustot alkaen 1990 €

Pyydä tarjous - se ei velvoita sinua mihinkään

Hannu Jaatinen

Ota rohkeasti yhteyttä

Autan ja neuvon mielelläni kaikissa nettisivuihin liittyvissä kysymyksissä

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.