Lomamokkila

Suomen paras B&B (TripAdvisor 2015)

Asiakkaan lähtötilanne

Lomamokkilan aikaisemmat nettisivut eivät toimineet hyvin mobiililaitteissa ja olivat monelta osin hieman vanhanaikaiset. Valinta Suomen parhaaksi B&B-majoitukseksi vuonna 2015 tarkoitti, että sivut oli saatava samalle tasolle kuin Lomamokkilan palvelu ja tuote.

Uudelle sivustolle haluttiin parempia kuvia, hyvät mökkien ja huoneiden sivut sekä toimiva linkitys Booking.comin varausjärjestelmään.

Lisäksi sivustolle haluttiin monta kieliversiota, jotta se palvelisi parhaalla mahdollisella tavalla eri puolilla maailmaa asuvia Suomesta kiinnostuneita asiakkaita.

Lähestymistapa

Kävimme paljon keskusteluja Björnin yrittäjäpariskunnan kanssa ja kartoitimme heidän sekä heidän asiakkaidensa toiveita, jotta pystyisimme laatimaan mahdollisimman toimivan ja tehokkaan sivuston, joka toisi entistä enemmän matkailijoita Lomamokkilaan.

Aloitimme projektin laatimalla hyvän sivurakenteen, jossa pääsivut esittelevät Lomamokkilan parhaita puolia eli majoitusta, ruokaa, aktiviteetteja sekä itse yrittäjiä, eli syitä joiden vuoksi Lomamokkilaan tullaan ensimmäisen kerran ja monta kertaa sen jälkeenkin.

Varausten ja yhteydenottojen helppous oli yksi projektin tärkeimmistä asioista, joten etusivun lisäksi jokaiselle majoitussivulle lisättiin sekä Booking.comin varaustoiminto että majoituskohdekohtainen yhteydenottolomake.

Sivustolle haluttiin tehdä myös erillinen Instagram-osio, joka päivittyy nyt yrittäjien itsensä sekä tyytyväisten kävijöiden lataamilla Instagram-kuvilla. Näin kuvamateriaalien lataaminen käy todella kätevästi.

Lopputulos

Lomamokkilan sivut palvelevat asiakkaita yhdeksällä eri kielellä, joten kansainväliset asiakkaat löytävät ne hakukoneilla hyvin, koska erittäin harvalla kilpailijalla on sivuillaan mitään sisältöä esimerkiksi ranskaksi, espanjaksi, kiinaksi tai japaniksi.

Yhteydenottojen määrä on noussut edellisen sivuston ajoista ja asiakkailta on tullut kiitosta siitä, että sivustoa on mukava käyttää ja yhteydenottaminen onnistuu kaikilla mahdollisilla laitteilla.

Sivuston selkeä rakenne on saanut myös kävijät viipymään sivuilla entistä pidempään ja tutustumaan Lomamokkilaan erinomaiseen tarjontaan.

Muita onnistuneita projektejamme

rantasalmigolf-nettisivut

Rantasalmi Golf

Rantasalmi Golf Mukava 9-reikäinen golfkenttä Itä-Suomessa Asiakkaan lähtötilanne Rantasalmi Golfin aiemmat sivut eivät toimineet enää...
yssi-yhdistysportaali

Yssi yhdistysportaali

Yssi Yhdistysportaali Savonlinnan alueen yhdistysten rekisteri ja laajentuva portaali Asiakkaan lähtötilanne Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n...
lomamokkila-nettisivut-uusi

Lomamokkila

Lomamokkila Suomen paras B&B (TripAdvisor 2015) Asiakkaan lähtötilanne Lomamokkilan aikaisemmat nettisivut eivät toimineet hyvin mobiililaitteissa...