Näin jaat hyvän sivun yrityksesi Facebook-sivuilla

Yrityksesi Facebook-sivut ovat loistava paikka jakaa hyödyllistä tietoa ja sivuja asiakkaidesi ja tykkääjiesi iloksi.

Näiden selkeiden ohjeiden avulla opit jakamaan omien Facebook-sivujesi kautta mielenkiintoista sisältöä joko omilta sivuiltasi tai muilta nettisivuilta.

Suosittelen, että jaat sivut jakopainikkeiden sijaan Facebook-sivujesi kautta, koska pystyt vaikuttamaan enemmän päivityksen ulkoasuun ja hyödyntämään esimerkiksi luonnos- ja ajastustoimintoja.

Näin jaat nettisivun oman yrityksesi Facebook-sivuilla

Vaihe 1:

Siirry löytämällesi sivulle, jonka haluat jakaa yrityksesi Facebook-sivun tykkääjille ja heidän välityksellä toivottavasti myös laajemmalle yleisölle.

Vaihe 2:

Siirry yrityksesi Facebook-sivuille ja liitä kopioimasi linkki tilapäivitysikkunaan.

Vaihe 3:

Odota hetki, että linkittämäsi sivu ilmestyy näkyviin päivityksen tekstikentän alle.

Vaihe 4:

Poista linkittämäsi sivun osoite ja korvaa se päivitykseen paremmin sopivalla omalla tekstillä.

Vinkki: Voit halutessasi lisätä linkin alta myös omia kuviasi, jos et halua käyttää sivulta poimittua kuvaa tai jos Facebook poimii kyseiseltä sivulta omasta mielestäsi päivitykseen sopimattoman kuvan.

Vaihe 5:

Paranna päivityksesi näkyvyyttä jakamalla se henkilökohtaisella sivullasi ja muilla mahdollisilla sivuilla.

***

Julkaisun mainostaminen on myös erinomainen ja edullinen tapa parantaa päivitystesi tehokkuutta jo muutamalla eurolla – muista kuitenkin rajata kohdeyleisö mahdollisimman tarkasti, jotta et maksa liiketoimintasi kannalta ”turhasta” näkyvyydestä!

 

Seuraa tätä blogia ja Facebook-sivujamme – https://www.facebook.com/jargonoy/ – niin saat hyviä vinkkejä viestintäsi tehostamiseen.

Keskustele aiheesta

Hannu Jaatinen

Lähes kaiken kantapään kautta oppinut WordPress- ja nettisivuasiantuntija, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja henkilöbrändejä saamaan enemmän hyötyä nettisivuista ja muista verkon tarjoamista mahdollisuuksista ... ja lupaa yrityksen nimestä huolimatta että et joudu kuuntelemaan sanaakaan turhaa jargonia.